torsdag, maj 18, 2006

Förvirrat värre

I natt drömde jag att Jack Bauer i tv-serien ”24” var tillsammans med Kate i ”Lost” och att de försökte fly från Lost-ön i en Jeep som Jack körde. Frågan är om denna förvirrade dröm antingen beror på att jag ammar eller att vi nu helt enkelt följer för många spännande serier samtidigt? En enkel förklaring är ju annars att det faktiskt finns en Jack även i Lost, han den mörkhårige läkaren som gärna bestämmer.

Hursomhelst är vi nu inne i så spännande skeden i både ”Lost”, ”24” och ”Prison Break” att man knappt kan bärga sig tills man får se nästa avsnitt och så mitt i upplösningen av ”Lost” så tar tok-TV4 säsongsuppehåll tills i höst! Det är ju inte klokt. Förhoppningsvis gör de inte det i USA och i så fall kan Erik förhoppningsvis fixa så att vi får se de sista avsnitten SNART.

Förresten är det ett konstigt fenomen det här med tv-serier och namn på personer. Att man fortfarande kommer ihåg söte Rikard i ”Varuhuset”, Inez och Helge i ”Goda grannar” och Maggie i ”Falcon Crest”. Efter så många år. Är det för att hjärnan har lätt för att lagra skräpinformation eller beror det på att tv-serier på den tiden var stora händelser eftersom man bara hade två kanaler som det inte gick så mycket annat kul på?

Synd i alla fall att minnet inte alltid är lika bra när man ska komma ihåg viktiga saker…