lördag, maj 20, 2006

I kväll gäller det...


Sverige har segervittring står det i Aftonbladet. Kommer nästa års schlager-EM äga rum i Sverige månntro? Jag tror nog att hon har chans att ta hem det, Carola. Låten blev faktiskt bättre på engelska och hon är ju grymt duktig på scen.

Jag blir dock inte riktigt klok på vad jag tycker om henne. Hon är egentligen lite för mycket samtidigt som hon verkligen ser ut som en första klassens schlagerdiva och det kanske behövs i konkurrensen? Är inte låten klockren måste man nog sticka ut på något sätt. Se bara på Finlands Lordi som ser ut som ett gäng förrymda orcher från Sagan om ringen. Såg förresten att basisten där har sagt att Carolas låt är ganska basic men att hon faktiskt är rätt söt med all botox och att han också skulle behöva det - lite roligt!

Hursomhelst - fastän det egentligen är alltför många länder som tävlar och man oftast nickar till mot slutet av den lååånga sändningen så måste man ju ändå se spektaklet. Så ikväll blir det grillad fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås innan popcornen och godisskålen åker fram och vi bänkar oss framför TVn. Och självklart måste vi ju heja på Carola!