onsdag, juli 05, 2006

Badkruka?


I kväll var det så dags för Filips premiärdopp. Detta skedde i Axamosjön som enligt termometern höll 25 grader. Filip intog vattnet iklädd världens sötaste minibadbyxor med Bamse på. Efter några minuters tveksamhet med uppspärrade ögon, vidöppen mun och försiktigt vickande på tårna i sanden började han plötsligt plaska vilt med fötterna. Det var ju jättekul att bada! Men när vattnet nådde upp till magen var det slut på det roliga. Då blev det kallt och läskigt så vi gick upp.

Med två föräldrar som båda kan titulera sig badkrukor är nu den stora frågan om lillen kommer att bli ett vattendjur eller ej? Förhoppningsvis kommer vi få många fler tillfällen att söka svaret denna underbara sommar. Vi kan dock redan konstatera att han i alla fall plaskade mer än vad pappa gjorde i kväll.

4 Comments:

Blogger Isabelle said...

Wow vilka brallor. Vart har du hittat dom? Planerar ett premiärdopp för vår guldkimp snart också :) Men han kanske får ha snorren bar :)

torsdag, juli 06, 2006 9:30:00 fm  
Blogger Anna said...

Hihi, javisst är de söta! Lilla, lilla rumpan är inte större än en apelsin så de fladdrar där bak - ändå är det bara storlek 62/68 på dem!

De är ju faktiskt mest på skoj, här badas det annars naken också. Det var mormor som inte kunde motstå dessa underbara badbyxor på Lindex. Filip blev dock lite konfunderad när handen åkte ner och han skulle börja dra i snoppen för den var ju liksom inte där =)

torsdag, juli 06, 2006 2:13:00 em  
Blogger Mr Marpe said...

Jag antar att det är filips byxor ni pratar om, för pappas byxor var ju inte något att komma med och han har ju förhoppningsvis ordning på apparaten :)

tisdag, juli 11, 2006 3:57:00 em  
Blogger Anna said...

Haha - skrattar nästan ihjäl mig! Ja, jag tror i alla fall inte att Eriks byxor är från Lindex...

tisdag, juli 11, 2006 7:57:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home