söndag, juli 16, 2006

Filip på fest

I fredags var Filip på fest med mamma och pappa. Han är lite ovan så stackars lilla kraken har varit seg hela helgen. Men kul var det. När han väl hade vant sig vid alla nya ansikten vill säga. För först när vi kom utbröt panik och det lilla huvudet gömdes ömsom i pappas hals, ömsom mellan mammas bröst.

Det var Eriks alla gamla kompisar som hade hittat hem till Småland för en helg. Så himla kul att se alla igen. Tiden går så fort och alla har fullt upp på sina håll. Filip är oftast både minst och bland de yngsta när vi träffar andra men nu fick han vara störst och äldst för en kväll och inte bara det. Ensam kille också. Där var lilla Alva, fyra månader och lilla Maja, en månad. Och så ytterligare en liten bebistjej – fast fortfarande i magen. Hon och så faktiskt ännu en liten flicka (vars mamma med magen och pappa inte var där) kommer göra entré i oktober. Tänk vad mycket tjejbaciller Filip kommer få framöver.


Hade tyvärr glömt kameran hemma men tackar fotografen Martin för denna actionfyllda bild på lillen som här kör partytricket "dricka-utan-att-hålla-i-med-händerna"!