söndag, juli 30, 2006

Filip packar


Tittut! Erik råkade packa ner Filip i väskan och buspojken kom då på att det var ett riktigt roligt tittutställe!

I morgon bär det äntligen av på semester. Söderut till härliga Österlen. SMHI lovar för första gången på länge regn. Lite typiskt faktiskt. Men samtidigt är det bättre än gassande sol för Filip försöker vi intala oss. Det ska bli så mysigt att ta med lillskrutten på hans första semestertripp. Får bara hoppas att vi inte vänder upp och ned på hela hans värld med sömn och så...

Med en vagn som tar upp nästan hela bagaget har vi verkligen försökt packa smart och snålt i år. Här bör tilläggas att Erik och jag inte är kända för att packa minst här i världen. Som den gången vi skulle till Sälen i tre dagar med ett annat par. Vi fyllde hela bagaget själva så jag och Sara som satt där bak såg inte varann på hela vägen upp på grund av väskor travade på hög mellan oss. Hursomhelst packar vi av någon anledning alltid ner en två-tre klädombyten per dag. OM man skulle spilla, snubbla eller något. Det är dock slut med det nu. Med en liten bebis har ordet packning fått en ny innebörd. Förutom en enorm mängd kläder till lillen så ska det med matstol, leksaker, mat, blöjor. Så fyra dagar betyder helt plötsligt fyra klädbyten och inte ens ett par strumpor mer. Känns lite läskigt faktiskt men det ska nog gå. (Den som står för mest kläder i packningen är helt klart Filip med sina 12 bodysar och 8 par byxor.)

Jaja, i värsta fall får vi väl köpa på oss något nytt. Eller tvätta upp jeansen i lite schampo i handfatet på toan.

1 Comments:

Blogger Isabelle said...

Haha, vilken buse :) Känner igen det där med packa. Man kan ju inte heller längre spontant åka iväg någonstans, är ju SÅ himla många prylar och väskor man ska dra med sig. Ha det riktigt härligt, oavsett väder!

Kram isa och theo

söndag, juli 30, 2006 9:43:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home