fredag, oktober 13, 2006

Mysteriet är löst

Nu är fallet med den ständigt växande amningsbehån äntligen uppklarat. För varje gång jag tagit den på mig har den liksom känts större och större. Det ser mest ut som om jag har fått på mig ett draperi av något slag, med mycket veck. Visserligen är ”Dolly Parton look-a-liken” med nu endast en amning per dag ett minne blott, men grejen är den att såå stor skillnad kan det ju inte bli på bara några dagar (har jag hoppats i alla fall).

Hursomhelst kom jag på honom i dag - Filip. Måste först berätta att hans nya favorithak på övervåningen är badrummet där han öppnar skåpet med våra linsgrejer för att sedan slänga ut alla saker över axeln. Ditåt kröp han som vanligt målmedvetet för en stund sedan då jag satte ner honom ovanför trappan och när jag strax därpå kom efter så fann jag honom hängandes och svängandes i en vit lianliknande sak, ivrigt kämpande för att få upp skåpet - med hjälp av inget mindre än min amningsbehå som hängde på handtaget! Så nu vet jag varför den nästan dubblat sin omkrets och sina kupor, åtminstone på bredden, den sista tiden. Jaja, den har faktiskt tjänat sitt syfte i snart ett år så jag får tacka för tiden som varit. Nu åker den i soporna.

3 Comments:

Blogger Isabelle said...

haaahaha!! Skrattar så jag dör! Vilken liten buse än har, snor morsans behå och allt *fniss* Jag hittade Theo grävandes i lådan med de där fina och alddeles för små underkläderna som man har förmåga att hoppfullt spara. Han hade dragit en spetstrosa över huvudet. Oj vad jag önskar jag hade kameran då!

lördag, oktober 14, 2006 9:35:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Fantastiskt roligt! Jag skrattade högt när jag läste detta. Måste också säga att du är fenomenal på att uttrycka dig, du skulle kunna blivit en bra skribent! Vi hörs och ses! KRAM!

söndag, oktober 15, 2006 5:34:00 em  
Blogger Erica said...

Hi hi, kan inte annat än skratta åt Filips upptåg!

Nästa vecka (v 43) låter bra för vår del, har nog inget särskilt planerat någon dag ännu. Vi kan höras och bestämma.
Kram så länge!

söndag, oktober 15, 2006 8:32:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home