söndag, november 19, 2006

Skogssvamppanna

Jag har inte fallit tillbaka i tema MAT-veckan men tänkte ändå dela med mig av ett snabbt, lätt och superdundergott middagstips. Tyvärr kommer det lite sent men är väl värt att lägga på minnet till en annan dag.

Hursomhelst – vi har gjort en upptäckt! Testade i dag ett av Arlas senaste tillskott,
skogssvamppanna. Hur smidigt som helst, detta recept följde vi:
* Bryn skivor av fläskfilé. Häll därefter i burkens grädde och smakpasta. Koka samman i några minuter och blanda till sist i lite frysta lingon och några skedar persilja.

Och simsalabim - detta ”halvfabrikat” ihop med ris och sallad smakade faktiskt ljuvligt gott, en perfekt och mustig höstsöndagsmiddag. Sen blev det till och med efterrätt dagen till ära. Erik hittade en burk fruktcoctail i kylen som vi mumsade i oss med grädde till - lovely!