onsdag, november 01, 2006

Snökaos

Det råder kaos utanför fönstret. 1 november och snöstorm i den här delen av landet hör inte till vanligheten. Vi som hånade väderleksrapporterna förra veckan fick nu så vi teg. Det blåser nordan så fönstren knakar, snön faller vågrätt och hela världen är vit. Bilarna kryper fram och folk går i konstig framåtlutad ställning. I dag får nog allt vagnen en vilodag – innemys och njuta-extra-av-att-vara-mammaledig-och–inte-behöva-ge-sig-ut-i-busvädret står på schemat.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hejsan! Ja, idag har det varit riktig vinterkyla! Jag och Jonah fick för oss att traska iväg till mormor på lunch så det blev på med hela det inköpta vinterkittet, bl.a. ullaredsjackan som han än så länge ser ut som en bodybuilder i =). Men Jonah tyckte det var såå roligt med de vita flingorna som plötsligt färgat hans värld och fortfarande flög runt i luften så han märkte inget av kylan. Han bara tittade runt med stora ögon och utbrast ibland i små förtjusta joller. Kylan märkte däremot jag....huuuuuuuuu....... skönt att komma till sin egen mamma då och dricka varmt kaffe! vi ses på måndag! Ha en riktigt god helg! KRAM!

onsdag, november 01, 2006 5:32:00 em  
Anonymous Anonym said...

Hej mamman... Tror du på en Norrahammarstripp imorgon måntro?
Ni är väldigt välkomna iallafall.
sisådär efter 14...

Kram Viktoria & Simon

onsdag, november 01, 2006 5:45:00 em  
Blogger Anna said...

jonahosandra - Vad lyxigt att ha mamma så nära! Ja, jösses vad kallt det var i går. Man är verkligen inte van... Här åkte också hela vinterkittet på till slut ändå - konstigt nog utan protester. Nästan så han verkade tycka det var lite mysigt!

På måndag blir det kul - oj, vad vi ska planera kalas då :)
Kram på er!

Viktoria - Heeej! Vad kul att du är här (och Simon också förstås!). Vad typiskt med i dag då...och vi som t.o.m. hade tänkt att ta bussen, och så kom magsjukan en timme efter att jag hade bestämt det. Hade ni det trevligt? Du, planerade ni in någon ny dag förresten? Annars kan vi kanske pricka in en dag i veckan efter nästa? Hur har ni det då? För oss skulle onsdagen den 15 passa bra...

Kram Anna

torsdag, november 02, 2006 8:48:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home