lördag, december 16, 2006

Lucka 16 – Designade disktrasor

”Med dessa under granen, får du lite vardagslyx vid kranen.
Putsa och gno efter varje mål, med sirligt blommönster eller en kärlekssymbol”

...iiiihh, jag ber om ursäkt för detta usla rim – mitt första och troligtvis enda denna jul :) Kan man månntro skylla på att timmen är sen?

Fick dem av min kära mamma när vi var på stan och handlade julklappar häromdagen. Vilken grej egentligen - snygga disktrasor! Men tänk att en liten sak i bland kan göra så mycket. Har dock inte nänts använda dem ännu och borde kanske egentligen medans de ännu är fina passa på att rädda dem från julens rödbetssallader… och det är ju där kruxet finns. Inte kan man gå omkring och vara rädd om en disktrasa? Dessutom med en liten buse i köket... Men om de så bara håller sig fräscha en dag så får man i alla fall lite vardagslyx just den dagen – och det är ju det som är så härligt ibland. Och skulle det gå åt pipsvängen redan efter en timme så är de i alla fall förevigade här!


Faktiskt en lite rolig gå-bort-present i stället för blomma, eller varför inte när man ska ha med sig ett paket för 30 kronor på kul (vilket aldrig blir särskilt kul eftersom jag aldrig lyckas hitta något kul) och lotta ut på jobbet. Det här får nog bli min nya grej. Dessa kostar 29 kronor styck på Iems.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Gillar när de finns snygg trasor. Klart det ska vara fint överallt...

söndag, december 17, 2006 10:13:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej!
Har haft en sådan disktrasa själv nyligen....med grått hjärta! och jag tyckte om den lite fånigt mycke =) Jag gjorde flera tappra försök att koka den ren för att få behålla den så länge som möjligt...men till slut hamnade den där alla disktrasor slutar sin praktiska tillvaro. Hur fina de än är så luktar de ändå likadant till slut...snyft... Skulle gärna kunna tänka mig en ny! Får nog bli ett besök tillbaka till iems. Hoppas lillkillen mår bättre!! Varma hälsnigar från ett pepparkaksluktande hus!

söndag, december 17, 2006 10:18:00 em  
Blogger Anna said...

jessica - Ja, visst ska det :) Fast i bland kanske folk tycker man går till överdrift...!

jonahosandra - Hej på er! Nämen har du?! Blir i och för sig inte särskilt förvånad :) Vår smak visar sig ofta vara väldigt lika. Sa just till Erik när vi varit hemma hos er förra veckan att ni har det så mysigt och att det alltid är lika trevligt att komma dit. Det är alltid kul att komma hem till någon som har det så som man själv tycker är fint!

Hihi, så du kokade den! Det var gulligt tycker jag - det kanske är värt ett försök? Får dock göra det när Erik sover eller något. Han har en enda fobi - för disktrasor :) Han tycker de är tokäckliga redan efter en dag, så dessa dyrgripar får jag nog passa på ordentligt så de inte åker i soporna för snabbt!

Ser fram emot onsdagens träff!
Kram på er :)

måndag, december 18, 2006 10:46:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home