söndag, december 03, 2006

Lucka 3 – Första advent

En av årets mysigaste dagar är här! Även om jag tjuvstartade lite grann med adventspyntet i år så lät jag åtminstone det första stearinljuset stå orört tills i dag.

Efter lunch tog vi en tur bort på julmarknaden där vi huttrande stod och lyssnade på massa julsånger tillsammans med våra nyfunna ”föräldravänner” som vi stötte på i vimlet. Kompisarna Adam och Jonah sov otroligt nog gott i sina vagnar trots oväsendet medan Filip satt i sin vagn och diggade med hela kroppen och ögon uppspärrade på max.

Som ni kan skymta i bakgrunden har FixarErik varit i farten och 9-kronorskapet från Ikea sitter nu äntligen på väggen och ger vardagsrummet riktigt mysig julstämning.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

GLAD ADVENT! Underbar tid då vi får lysa upp en mörk värld med vackra ljus och stjärnor! Tänker också i dessa tider ofta på hur mycket som kan lysa upp ens värd förutom just riktiga ljus! Det var mysigt att träffas idag! Vi småbarsfamiljer fick ju nöja oss med att vara på byn under dagen, men vi som bor rätt nära fick lyssna till Amy genom fönstret och uppleva de otroligt fantastiska fyrverkerierna ände. Och de verkade spraka just för oss där vi satt på vardagsrumsgolvet och tittade på himlen! Magiskt!....men lite för högljudt...tänker då på sovande barn (som sov vidare tack och lov) och stackars hundar (som mammas Wilma som sprang runt livrädd i hela lägenheten, t.o.m. in i duschen) SOV GOTT, vi ses ju 3 gånger denna vecka!!!!!!!!!

söndag, december 03, 2006 10:39:00 em  
Blogger Erica said...

Hej på er! Hoppas allt är bra med er.

Vad duktigt du är som bloggar varje dag! Ingen idé att jag ens börjar med en "adventskalender", skulle nog bara hålla någon dag ;)

Såg ni fyrverkerierna igår? Vi tittade från verandan här hemma. Tjusigt värre!

Tänkte höra med er om ni har precis fullt i kalendern nu i december eller om ni hinner med en fika hos oss kanske?

Kramar från Erica och Isabelle

måndag, december 04, 2006 8:38:00 fm  
Blogger Anna said...

jonahosandra - Ja, vad kul det var att stöta på varann på stan höll jag på att säga - det var väl att ta i - på "byn" som du skrev passar nog bättre! Håller med dig, typiskt en sån sak som "lyste" upp dagen :)

Och VILKA fyrverkerier! Har aldrig sett något liknande! Ja, ni måste hört Amy väl hos er? Det gjorde säkert lilla Alicia också ;) Och stackars Wilma, hoppas hon har hämtat sig...

Ser mycket fram emot veckans alla träffar! Kram på er!

erica - Hmm, vi får väl se om det håller till Lucia - är rädd att jag tagit mig vatten över huvudet ;)

Ja, det var de maffigaste fyrverkerier jag någonsin sett. Man trodde hela tiden att det skulle vara slut och då drog de på med något ännu värre! Vilken BRA kommun vi bor i!

Vi vill jättegärna komma till er och fika! Hur har ni det nästa vecka? Kram!

tisdag, december 05, 2006 11:01:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home