lördag, februari 03, 2007

Badkompisar

Ankorna har fått sällskap av två grodor och två krokodiler. Alla dessa sällskapar i sin tur Filip i badet – Filip som till sin stora förtjusning i går kom på hur man ska göra för att få badkompisarna att ”kissa” på honom. Han trycker och klämmer på dem och plötsligt kommer vatten i en stråle och glädjen vet inga gränser.

Badandet har förresten avancerat hastigt och lustigt och den tidigare mysiga och relativt lugna stunden med endast lite plaskande av en sittande bebis har nu bytts till en ständigt stående Filip som sätter på vattnet med full kraft, stänger av det, sätter på det, stänger av det… Sätter man honom ner hörs ett missnöjt gnissel och på en sekund är vår enda utsikt återigen en söt liten minirumpa, vars ägare står och slirar på en oljehal badkorsbotten. Sist blev det en rejäl framåtvurpa och jag drog hastigt upp en förvånad Filip med munnen (och troligtvis även halsen) fylld av skum, mumlandes ”gottgottgott” med en ny och lite annorlunda fyllig röst. Kanske är det så att en anti-halkmatta till badkaret blir nästa säkerhetsgrej att införskaffa.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vilken fin och stilren bild! Harmonisk.
Hälsningar
Ulrica, fotograf och syster till "missla"

lördag, februari 03, 2007 2:19:00 em  
Anonymous Anonym said...

Hej! Då är Jonah och Filip i lag när det gäller badandet - riktiga virvelvindar. Fast ibland är det skoj att sitta ner och plaska också som tur är =) Jag brukar gå in på de länkar du lägger ut, så roligt, och nu är jag så otroligt shoppingsugen!!! Farligt =)Villervallas mössor och scarfs förstås (men vet ej färg och vill ju ej härmas för mycket...)Sen var det lite roligt med velourkläderna - Ella har nämligen dressen i rött och grönt - helt fantastisk och vi åkte till butiken i Gtbg senast vi var där för att köpa till Jonah, men då var den stängd....så nu rycker det i barnbidraget...både den gröna och bruna dressen var ju föööööööööööör underbar! Hjälp...vad ska man då göra?? Hoppas ni har en skön helg! KRAM KRAM

lördag, februari 03, 2007 3:05:00 em  
Blogger Anna said...

ulrica i piteå - Åhh, tack - vad snäll du är!!! Och jag listar genast ut att du alltså är syster till jessica som säljer sååå mycket fina kläder :)

jonahosandra - Har faktiskt inte alls svårt att se en minirumpa à la Jonah stå upp i badet och busa ;)

Ja fy, visst är det mycket fint som lockar på nätet...barnkläder är ju livsfarligt men ack, så KUL! Och bara så du vet, jag tycker INTE det är att härmas när man köper samma saker - bara ett tecken på att man har samma goda smak ju :) Självklart ska du shoppa Villervalla till Jonah. Om du vill kan jag ta med Filips bruna uppsättning på torsdag så ni kan prova - det är uuuursött! Det värsta är dock att alla färger ser så fina ut så det är svårt att välja... Vet du, mitt råd när det gäller velourdressen är: köp den! de få gånger man köper något lite dyrare så tror jag nog nästan det lönar sig. Lite bättre kvalitet men framförallt att man använder det så mycket!

Hoppas ni hade en skön helg och att ni är friska och krya!
KRAM Anna

måndag, februari 05, 2007 9:49:00 em  
Anonymous Anonym said...

Hello! Tack, helgen var så god, härligt! Lite förkylt är det, men vi är inte sjuka dock...skönt! Ser fram emot torsdag-du får hemskt gärna ta med den bruna uppsättningen. Färgerna är verkligen svårt att välja bland, som du skriver. Bruntgröntbruntgröntellerannatkanskesnurrsnurr =) Har i alla fall lämnat en beställning på bruna velourkläder till min syster nästa gång hon går in i den butiken!! SES

måndag, februari 05, 2007 11:11:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home