lördag, mars 10, 2007

Så här går det i kväll:

Om det blir som jag tror:
1. The Ark
2. Sonja
3. Måns

Men om det blir som jag vill:
1. Andreas Johnson eller Marie
2. Den andre/a av ovanstående
3. Sonja

Någonstans långt ner vill jag ju som bekant placera Sanna och Anna Book och där tror jag också att de hamnar, i alla fall Anna. Sanna däremot charmar nog många äldre har jag förstått så hon kanske blir lite småfarlig ändå.

Efter en vecka där snudd på varannan låt som spelats på radion har varit schlagerfinallåtar har jag upptäckt att vissa växer för varje gång man hör dem medan andra går åt motsatt håll och snabbt blir tjatiga. En låt som har växt är helt klart Sonjas ballad som nog kräver sina lyssningar. Däremot tycker jag att The Arks låt redan börjar kännas tjatig. Får man dock tro alla gissningar och röstningar överallt så verkar det inte ens bli spännande i kväll. Just The Ark verkar ha ett otroligt stort stöd vilket förvånar mig lite grann. Antingen röstar folk på dem för att de ÄR The Ark. Annars skiljer sig vår musiksmak helt enkelt en del från många andras :) Men vi får se, det finns ju ändå en jury som ska säga sitt också.

Såg förresten ”Fröken” Marie på Nyhetsmorgon i morse och hon växte ännu mer när man såg och hörde henne i en intervju. Hur rar, snäll och mjuk som helst och totalt oförstående om vad som händer runt omkring henne. Hoppas, hoppas att rösten håller den här gången så alla hör hur bra hon är. Låten är en riktigt stor favorit här i huset!

Alldeles strax inleds vår MYSLÖRDAG (med stooora bokstäver). Först den spännande tredje kvartsfinalen i hockey mellan HV och Brynäs. Denna ska avnjutas i hop med nybakta bullar som fortfarande är ljumna och kaffeshake med alldeles för mycket gott i. Sen blir det lyx i form av köpepizza till kvällsmat. Och efter det bara måste ju chipsskålen fram en schlagerkväll som denna. Förstås i sällskap av godisskålen som komplement till det salta.


Puh. Efter att ha skrivit det sista stycket som kan sammanfattas "stillasittande mys i soffan med massa smaskigheter att äta" känns det genast som att en av morgondagens aktiviteter därmed kommer bli l å n g p r o m e n a d. Om inte lille Filip Bus lever upp så pass till just ordet bus när han snart vaknar, att vi kommer springa runt och busa, jaga och "aja" honom de närmaste timmarna förstås. I så fall tror jag faktiskt nästan att vi behöver allt detta goda att stoppa i oss. Faktiskt.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hoppas ni hade en fantastisk kväll!!! Det hade vi, hos mormor och farmor var också där. En riktig mys-trevlig kväll! Jonah gjorde en rövare. Han somnade alldeles utmattad i vagnen strax innan 7 på den korta vägen till mormor (efter en innehållsrik dag), men vaknade helt otippat lagom till kl 8. Så han såg hela melodifestivalen =) Han hade riktigt skoj och dansade till alla låtar så vi hade inte hjärta att försöka vagga honom till sömns. Hoppas han sover läääääääänge i morgon....Resultatet då....hmm, mycket hellre att 2an eller 3an hade vunnit.......hoppades ju på dem =( MEN det var verkligen en melodiFESTIVAL ikväll - så många bra låtar!!!!! KRAMAR

lördag, mars 10, 2007 10:26:00 em  
Blogger Anna said...

Ja, visst var det en ovanligt bra Melodifestival?! Kan inte minnas att så många bra låtar varit med någonsin... Dock håller jag med dig om att Andreas eller Måns mycket hellre hade fått vinna. Eller Marie förstås, eller Sonja, eller Sarah - som sagt, det mesta var bra!

Nämen, pojkligans nattuggla alltså ;) Men vad mysigt att han också fick se! Kan tänka mig att blöjbaken vickade ordentligt till Måns och The Ark :) Var han så utmattad att han sov länge i dag eller hade han fått mersmak så han ville fortsätta dansa?

Längtar redan till nästa träff! Det vaaar ju så mysigt i torsdags. Och du, vilken tur att det inte blev slagsmål på Bytingen ;) Vi ska in till stan i morgon och leta galonisar till Filip så han kan ut och rulla sig i leran sen :)

KRAM!

söndag, mars 11, 2007 7:48:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home