fredag, juli 20, 2007

I dag har jag hört ditt lilla hjärta slå…

…som en liten sol skiner du för mig :)

Nästan lika speciellt som ultraljudet är faktiskt att för första gången få lyssna på sin lill*s hjärtljud. Ultraljudet är första gången man ser sitt lilla pyre – hjärtljudslyssningen första gången man hör det. Det ÄR ju verkligen någon därinne - som andas och lever - och det blir så overkligt verkligt på något vis när man även får ljudbevis på det.


Hade glömt att hela den där manicken de använder, med sina störningar och ljudgnissel, först låter som något man försöker få in yttre rymden med, men efter att Kristina Barnmorska jagat runt en pigg och busig liten filur en stund hördes till sist tydliga och stressade dunkljud - 144 per minut.

Beträffande rädslan inför förlossningen är vår barnmorska jättegullig och engagerar sig verkligen. På måndag ska jag ringa Aurora - spännande men också lite läskigt. Tänk om de är som den tyska tanten? Fast det tror jag inte, har hört så mycket gott om dem så det här hoppas vi på!

Återkommer i helgen med bilder och reseberättelse från vår vackra (men blåsiga) huvudstad!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Å, ska bli kul att se bilder från Stockholmsresan dyka upp på bloggen. Den verkar ju varit helt toppen! Tack för senast! Mycket trevligt! Lycka till med samtal med Aurora! Tänker på ER! KRAMAR från oss! Hörs snart igen =)

lördag, juli 21, 2007 2:46:00 em  
Blogger Isabelle said...

åhh snyft vad härligt :-) Vad kul att få följa detlilla pyrets resa :-)

tisdag, juli 24, 2007 7:26:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home