söndag, juli 15, 2007

Packning pågår

Tant Brun, Herr Grön och Liten Brun/Grön ska åka på semester. Blev nästan full i skratt när jag såg våra klädhögar på bordet innan – brunt, grönt, vitt, lite rosa och lite orange. Och så lite brunt och grönt till. Det är vi det. Och våra favvofärger :)

Nog om detta. I morgon bär det äntligen av på sommarens första tripp. Till Stockholm går färden och där ska vi stanna i fyra hela dagar och leva ett riktigt typiskt turistliv – äta gott, gå på Gröna Lund, Skansen, shoppa, åka båt, njuta, fika ofta och mycket… listan kan göras lång över allt man vill hinna med. Det ska bli så kul och vi har längtat enormt efter detta! Peppat Filip om att vi ska på semester (mester) och bo på hotell där man får äta så mycket frukost man bara orkar. Då går lilleman genast igång och börjar rabbla allt han vill ha – göt, manga, ost, inka, ooos, mölk och gass. (För den oinvigde småbarnsföräldern betyder detta – gröt, macka, ost, skinka, juice, mjölk och glass.) Förstår dock inte var han fått glass ifrån? Inte brukar vi äta det till frukost i alla fall så kanske passar han bara på att drömma ;)

Nej, nu väntar sängen. För ovanlighetens skull har familjen tidsoptimist packat allt utom necessärerna och vår ambition är att vara iväg vid 7 i morgon bitti. Är vi det så lovar jag att jag ska - äta upp min ena sko. Så osannolikt är det. Men är vi i väg före halv åtta är vi nöjda. Bara för det så lär vi väl gå bet på att vi försover oss i stället...

Hoppas nu solen kommer skina på oss alla i veckan! Vi ses igen till helgen - må så gott tills dess!

2 Comments:

Blogger Isabelle said...

Äsch, vi missar varandra med en dag! Ha det så toppenmysigt! Kramar isa

måndag, juli 16, 2007 11:03:00 fm  
Blogger Anna said...

Nää, vad säger du - så retfullt?Ska ni alltså också till storstan?

Hoppas ni får det jättebra - och det vet jag att ni får. Den stan gör en inte besviken ;)

Stor kram till de nygifta!

fredag, juli 20, 2007 10:05:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home